Serie email-uri Coș Abandonat

Seria de email-uri automate pentru coșul abandonat este una dintre cele mai eficiente modalități de recuperare a vânzărilor în magazinul online.

Activează NewsMAN Remarketing pentru magazinul online și începe să recuperezi cosurile abandonate cu o secvență automată de e-mailuri.

De la template-uri de email atractive vizual pentru coșul abandonat și serii simple în doi sau mai mulți pași, la configurare simplă și integrare rapidă, îți oferim tot ce ai nevoie pentru a salva coșurile abandonate.

Începe cu o serie de 2-3 email-uri pentru coșul abandonat, primul după 1-3 ore de la evenimentul de abandon, al doilea după 24 de ore și ultimul în ziua următoare.

  • Folosește modelele noastre recomandate, template-uri de email cu conținut predefinit și personalizează-le ușor cu editorul drag & drop.
  • Produsele abandonate din coșul magazinului online vor fi preluate automat în e-mail, cu toate detaliile, cum ar fi: imagine, titlu, preț complet, preț de vânzare și disponibilitate stoc.
  • Include un buton de reluare a cumpărăturilor, un voucher sau o ofertă adițională.
  • Scoate în evidență branding-ul magazinului tău online.
  • Include un countdown timer (numărătoare inversă) pentru a declanșa FOMO (teama de pierde sau rata ceva).
  • Asta e tot. Apoi, urmărește cum merge și adaptează următoarea serie de e-mailuri de coș abandonat cu ceea ce a funcționat cel mai bine anterior.
  • Începe acum să îmbunătățești rata de recuperare a coșului de cumpărături cu ajutorul email marketing-ului automatizat pentru eCommerce!

Ești gata să încerci NewsMAN?

Pachetul gratuit include acces la cele mai importante funcții de email marketing, inclusiv editorul de newsletter drag & drop, automatizări, landing pages și multe altele. Înregistrează-te în câteva secunde. Nu este nevoie de card de credit.



Află mai mult despre editorul de newsletter