API REST pentru email-uri tranzacționale

API-ul NewsMAN REST pentru email-uri tranzacționale este pentru tine dacă ai nevoie de un serviciu sigur și de încredere pentru a gestiona tranzacțiile cu clienții. Folosește API-ul nostru SMTP REST pentru a trimite email-uri tranzacționale către contactele tale așa cum dorești. Este posibilă și trimiterea în masă a email-urilor și vei avea rapoarte în timp real despre activitatea recipienților.

E puțin tehnic, dar dacă un serviciu nu oferă API-ul REST pentru Email-uri Tranzacționale (în mod GRATUIT), poate că nu este suficient de bun.

API-ul nostru Tranzacțional REST oferă un protocol “less chatty” pentru trimiterea email-urilor.

Protocolul SMTP este plin de călătorii dus-întors înainte de a trimite un e-mail.

Trimitere în masă email-uri tranzacționale

API-ul REST pentru email-uri tranzacționale îți permite să trimiți până la 50.000 de email-uri într-un singur apel, așa că da, îl poți utiliza și pentru trimiterea în masă (bulk send).

Dacă ai trimis vreodată e-mailuri din PHP, știi că SwiftMailer e cea mai cunoscută librărie.

Avem suport plug and play pentru Transport SwiftMailer. Trebuie doar să schimbi o linie de cod.

Notificări în timp real

Ți-ai dorit vreodată să vezi detalii în timp real în aplicația ta despre cine a dat click sau a văzut e-mailul?

Și de asemenea, dacă există reclamații despre bounce-uri și plângeri de spam?

Trebuie doar să configurezi adresa URL a webhook-ului și vom posta detalii în timp real despre click-uri, vizualizări, bounce-uri și reclamații de spam.

Relay Host SMTP

În cazul în care folosești Exim sau Postfix (sau orice alt MTA), avem un mod implicit și ușor de a ruta toate email-urile prin serviciul nostru SMTP NewsMAN.

Trebuie doar să setezi `relayhost = smtp.newsmanapp.com`. Oferim relay by IP. Nu trebuie să faci deloc Autentificare dacă ți se pare complicat sau sistemul tău nu o suportă.

Pur și simplu setează URL-ul webhook și vei vedea detalii în timp real.

Securitate și DKIM

Toate serverele noastre sunt securizate în mod implicit. Când trimitem către o destinație remote, încercăm întotdeauna să upgradăm conexiunea la protocol de tip TLS (dacă serverul de recepție o suportă).

Și, în mod implicit, solicităm validarea domeniului prin DKIM / SPF. Astfel, expedierea ta va fi autentificată și îți garantăm o rată ridicată de livrabilitate email-uri.

Trimite date via JSON și decuplează Vizualizarea din Model

Dacă folosești editorul nostru avansat pentru a-ți edita modelele de email-uri tranzacționale, așa cum facem pentru toate comunicările noastre, atunci trimite JSON ca e-mail body în cod și vom crea mesajul pentru tine.

Exemplu: identifică modelul de email, rulează codul de template engine (HandlebarsJS) și trimite conținutul generat (HTML sau text).

Astfel, dacă vrei să modifici ceva în template-ul de e-mail tranzacțional, nu trebuie să trezești sau să deranjezi programatorii care se ocupă de site / aplicație. Pur și simplu editezi BODY-ul email-ului cu super editorul nostru de email.

Ai nevoie de mai multe detalii?



Află mai mult despre editorul de newsletter