Livrabilitate e-mailuri, IP whitelisting, IP-uri dedicate și pool-uri shared

Degeaba faci cel mai cool design pentru newsletter dacă nu ajunge în Inbox-ul abonaților. Pentru un layout frumos și un e-mail responsive, poți folosi editorul nostru de newsletter drag-and-drop sau cel HTML (dacă preferi cod personalizat), dar pentru o livrabilitate sporită a mailurilor, ai nevoie de o infrastructură robustă. Și acolo intervine sistemul nostru distribuit, pentru a-ți livra rezultate.

Trimiterea unei campanii de e-mail în Inbox-ul abonaților devine un lucru din ce în ce mai dificil. Este nevoie de monitorizare constantă. Sunt necesare alerte în timp real și un grup de experți în livrare cu normă întreagă.

Sistem Multi Cloud și distribuit, în mod implicit

De-a lungul anilor, am construit o soluție hibridă, o infrastructură distribuită multi-cloud, care poate fi ușor scalată fără nicio perioadă de downtime.

Tu trimiți campaniile de email, noi le livrăm

Nu-ți face griji cu privire la servere, adrese IP, blacklisting, spamtraps sau email throttling (limitare email-uri). Concentrează-te doar pe conținut de calitate pentru campania de e-mail a abonaților. Lasă la noi partea tehnică dificilă. Mail-urile tale vor fi trimise în mod inteligent.

  • Separăm e-mailurile tranzacționale (one-to-one) de e-mailurile de marketing (în masă).
  • Trimitem rapid, foarte rapid (până la 10.000 de e-mailuri / minut). Și acest lucru a fost măsurat doar pentru un client. Toți ceilalți au aceeași viteză.
  • Rutăm mai întâi utilizatorii activii în cozile de mail.
  • Folosim adrese IP whitelistate.
  • Ne bazăm pe adrese IP dedicate și pool-uri de IP-uri partajate.
  • Utilizăm un MTA distribuit și puternic modificat, bazat pe NodeJS.O singură instanță poate gestiona milioane de email-uri pe zi (și avem în jur de 75 de servere dedicate, plus o grămadă de instanțe mai mici, bazate pe Cloud).
  • Partenerii noștri de găzduire au Terabiți de Lățime de Bandă și sunt protejați DDOS.
  • Folosim un DNS failover inteligent, dezvoltat de Google Cloud Functions și Uptime monitoring.

Siguranța și securitatea email-urilor mai presus de orice

E-mailurile tale trebuie autentificate corespunzător pentru a evita spoofing-ul, pentru a avea o bună reputație a domeniului de trimitere și pentru a câștiga încrederea clienților. NewsMAN se ocupă de setările SPF, DKIM, DMARC pentru tine. Și asta nu e tot. Toate link-urile de tracking sunt protejate SSL (certificate LetsEncrypt). Și toate conexiunile SMTP sunt TLS în mod implicit.

IP Whitelisting

Trimiterea de newslettere, campanii de email marketing sau email-uri tranzacționale de pe adrese IP whitelistate garantează că e-mailurile tale vor ajunge în Inbox-ul abonaților. Avem parteneriate cu lideri mondiali pentru a avea IP-uri whitelisted.

Vrei să știi mai mult?
Programează o întâlnire pe Google Meet, Skype, sau Zoom cu unul dintre experții noștri.



Află mai mult despre editorul de newsletter