E-mailuri tranzacționale - Server SMTP / API

Știai că rata medie de deschidere pentru e-mailurile tranzacționale este de 80-85%? Ajungi la clienții tăi mai rapid cu serviciul nostru robust de SMTP, simplu de folosit și trimiți email-uri declanșate de acțiunile lor, cum ar fi confirmarea rezervării, livrarea comenzii, resetarea parolei și altele.

Odată activate, toate conturile NewsMAN au un cont tranzacțional SMTP încorporat.

Trebuie doar să achiziționezi credite din secțiunea Contul meu -> Istoric facturare -> Facturare SMTP. După, va apărea în secțiunea Contul meu și butonul Tranzacțional.

Serviciul de email-uri tranzacționale poate fi utilizat pentru mesajele one-to-one pe care le trimiți clienților din site / CRM / magazin online / aplicație etc. prin serverul SMTP pe care îl atribuim pentru contul tău.

Toate e-mailurile tranzacționale au IP whitelisting incorporat, monitorizare bounce și blacklist, integrare reclamații de spam și raportare dedicată + până la 6 luni de istoric.

Integrarea cu gateway-ul nostru SMTP este simplă. Schimbi doar host-ul, utilizatorul și parola.

Pentru a genera aceste date, creează un cont nou SMTP.

Înainte însă, validează domeniul de trimitere prin DNS.

Infrastructura noastră este de clasă mondială, cu o disponibilitate de aproape 100%. Folosim gateway-uri SMTP de intrare geo-distribuite echilibrate, cu capacitate mare, în care email-ul nici măcar nu atinge discul (în memoria de stocare).

E-mailul poate fi rutat în baza expeditorului, destinatarului, tag-urilor sau în funcție de activitatea utilizatorilor (de exemplu: utilizatorii activi vor utiliza un pool și utilizatorii inactivi vor utiliza un alt pool).

Bineînțeles, oferim un API REST, un plug-in-play SwiftMailer de transport, rapoarte detaliate și super funcții de templating email-uri tranzacționale.

Acces la o echipă de experți

Suntem aici să te ajutăm. Ai acces direct (via grup Skype) la o echipă de experți care îți monitorizează constant fluxul de email-uri și îți oferă soluții și sugestii de optimizare reach.

Programează o întâlnire online pentru a afla mai mult.



Află mai mult despre editorul de newsletter