Noi Resurse pentru Crearea Newsletterelor din Martie: Email Templates, Formulare Tematice și Bannere Editabile

de Florina Coca Marketing > Email marketing sezonier
template newsletter martie campanie primavara

Primăvara vine cu noi resurse pentru crearea campaniilor de email marketing din luna martie! Am lansat în platforma NewsMAN 8 noi modele de email newsletter templates, formulare tematice și bannere editabile.

Să le luăm pe rând pe fiecare, pentru a vedea cum arată și unde le poți găsi.

Noi Newsletter Templates pentru Campaniile din Martie

Am lansat 8 noi template-uri de newsletter pentru campaniile de email din luna martie, respectiv cu tematică de Ziua Femeii și venirea primăverii. Toate modelele de email sunt responsive și complet personalizabile.

Le poți lista rapid folosind contul NewsMAN, secțiunea Newslettere > Galerie Template-uri  după unul dintre tag-urile: martie, march, primăvară sau spring. 

Template Newsletter pentru Ziua Femeii și Oferte de Primăvară

template newsletter ziua femeii primavara

Dacă încă nu ai terminat planul de campanii de email sezoniere, venim cu 21 de idei creative de newslettere pentru luna martie, care acoperă întreaga perioadă 01-31 martie.

Să vedem în continuare și alte resurse pentru crearea și trimiterea campaniilor de email de primăvară.

Noi Template-uri de Formulare de Abonare pentru Luna Martie și Primăvară

Așa cum te-am obișnuit deja, creăm resurse complete pentru campaniile de email marketing. Pe lângă template-urile de newsletter, am creat și noi modele de pop-uri de abonare pentru 8 Martie și sezonul de primăvară.

Le găsești în platforma NewsMAN, secțiunea Formulare > Galerie formulare, după oricare dintre tag-urile: martie, march, primăvară, spring.

Template-uri Pop-ups Abonare Newsletter Martie, Primăvară

formulare abonare ziua femeii martie primavara

Bannere Tematice pentru Newslettere din Martie, Primăvară

Și în final, pentru un plus de inspirație, venim și cu 8 noi modele de bannere pentru newslettere cu tematică de primăvară și Ziua Femeii.

Le poți insera și personaliza ușor, în orice newsletter creat în platforma de email marketing NewsMAN, selectându-le din meniul din dreapta al editorului drag & drop: Rânduri > Bannere editabile.

bannere newsletter martie ziua femeii primavara

Creează acum un newsletter pentru campania din martie

Sperăm să îți fie utile noile resurse pentru crearea campaniilor din luna martie, pentru Ziua Femeii și anotimpul primăvara. Folosește-le pentru a crea mai rapid newslettere de sezon, care să ofere abonaților o experiență memorabilă!

Dacă încă nu ai un cont pentru trimitere campanii de email, îți poți crea unul gratuit dând click pe butonul de mai jos.

Meniul platformei NewsMAN e destul de intuitiv și dispune de funcții numeroase de creare, personalizare, segmentare și automatizare a campaniilor. Dezvoltăm constant noi opțiuni, pentru ca tu să poți crea, gestiona și monitoriza mai ușor rezultatele campaniilor de email. 

Dacă ai nevoie de ajutor, te așteptăm pe live chat sau pe email la info@newsman.com. Îți urăm o primăvară minunată și la cât mai mulți clienți mulțumiți!


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile