Funcții soluție email marketing

NewsMAN dispune de toate funcțiile de email marketing de care ai nevoie pentru a comunica eficient cu abonații și a-i transforma în clienți recurenți. Planul GRATUIT îți oferă acces la toate funcțiile, inclusiv la Editorul Intuitiv de Newsletter Drag & Drop și la fluxurile de automatizare eCommerce.Creează campanii de email deosebite

După ce vei utiliza editorul de newsletter drag & drop pe unul dintre modelele noastre de email cu design curat, te vei simți ca un designer profesionist. Poți crea newsletter-ul de la zero sau poți personaliza un model predefinit frumos. Adaugi fotografii, butoane, videoclipuri și produse din magazinul online. Nu sunt necesare cunoștințe HTML, promitem!

Segmentează abonații și personalizează campaniile de email

Mergi dincolo de campaniile de email în masă. Cu NewsMAN, ai segmentare avansată și personalizare dincolo de conținut. Trimite mesajul potrivit la timpul potrivit către segmentul de abonați țintă și obține mai multe conversii.

Optimizează campaniile de email pentru rezultate mai bune

Obține o rată de deschidere mai bună pentru campaniile de email folosind funcții esențiale, precum trimiterea optimizată (la cea mai bună oră), AB sau MVT Testing (cel mai bun titlu și conținut) și retrimiterea automată către cei care nu au deschis.

creare-automatizare-cos-abandonat

Automatizează comunicarea cu clienții

Oferă o experiență valoroasă clienților automatizând comunicarea cu aceștia. Creează fluxuri de email-uri automate bazate pe acțiunile lor din site, precum vizualizare produs, adăugare în coș, comandă finalizată etc.

Analizează performanța campaniilor și măsoară ROI-ul

Email marketing-ul nu e doar despre rate de deschidere și de click. Important este ROI-ul. Verifică rapoartele și vezi ce rezultate ai. Folosește datele pentru a afla noutăți despre abonați, astfel încât să poți adapta campaniile în mod potrivit.

Crește numărul de abonați și transformă-i în clienți

Transformă vizitatorii site-ului în abonați și clienți. Generează formulare de abonare fixe, pop-up-uri modale ușor de integrat și web layers pentru a converti mai mult.

Campanii de SMS marketing - trimite mesaje scurte către utilizatori

SMS-urile (mesaje scurte) sunt una dintre cele mai eficiente modalități de a atrage atenția utilizatorilor. Creează și gestionează campanii de SMS sau trimite SMS-uri tranzacționale direct din platforma NewsMAN.

Email-uri tranzacționale - server SMTP rapid pentru site-ul tău

De ce să nu te asiguri că email-urile tranzacționale din site ajung în Inbox de asemenea? Cu NewsMAN, integrezi rapid și simplu serviciul SMTP cu site-ul și ai raportare completă.

Suntem integrați cu platforma site-ului tău

Conectează platforma site-ului web la soluția de email marketing NewsMAN pentru a sincroniza automat abonații și a obține informații relevante și detaliate despre aceștia.


Alătură-te clienților noștri mulțumiți