Questions? Feedback? powered by Olark live chat softwareE-mailuri tranzacționale - Server SMTP / API

Știai că rata medie de deschidere pentru e-mailurile tranzacționale este de 80-85%? Ajungi la clienții tăi mai rapid cu serviciul nostru robust de SMTP, simplu de folosit și trimiți email-uri declanșate de acțiunile lor, cum ar fi confirmarea rezervării, livrarea comenzii, resetarea parolei și altele.

Odată activate, toate conturile NewsMAN au un cont tranzacțional SMTP încorporat.

Serviciul de email-uri tranzacționale poate fi utilizat pentru mesajele one-to-one pe care le trimiți clienților din site / CRM / magazin online / aplicație etc. prin serverul SMTP pe care îl atribuim pentru contul tău.

Toate e-mailurile tranzacționale au IP whitelisting incorporat, monitorizare bounce și blacklist, integrare reclamații de spam și raportare dedicată + până la 6 luni de istoric.

Integrarea cu gateway-ul nostru SMTP este simplă. Schimbi doar host-ul, utilizatorul și parola.

Infrastructura noastră este de clasă mondială, cu o disponibilitate de aproape 100%. Folosim gateway-uri SMTP de intrare geo-distribuite echilibrate, cu capacitate mare, în care email-ul nici măcar nu atinge discul (în memoria de stocare).

E-mailul poate fi rutat în baza expeditorului, destinatarului, tag-urilor sau în funcție de activitatea utilizatorilor (de exemplu: utilizatorii activi vor utiliza un pool și utilizatorii inactivi vor utiliza un alt pool).

Bineînțeles, oferim un API REST, un plug-in-play SwiftMailer de transport, rapoarte detaliate și super funcții de templating email-uri tranzacționale.

Acces la o echipă de experți

Suntem aici să te ajutăm. Ai acces direct (via grup Skype) la o echipă de experți care îți monitorizează constant fluxul de email-uri și îți oferă soluții și sugestii de optimizare reach.

Programează o întâlnire online pentru a afla mai mult.Află mai mult despre editorul de newsletter