Email Marketing pentru eCommerce

Mai multe vânzări în magazinul online

email marketing ecommerce-magazine online

Ești în căutarea unei soluții eficiente și accesibile pentru a-ți transforma abonații în clienți loiali? Încearcă platforma de email marketing pentru eCommerce NewsMAN și ai la pachet tot ce ai nevoie ca să-ți promovezi magazinul online. De la editor de newsletter eCommerce drag & drop responsive, la opțiuni de segmentare și automatizări avansate. Creezi și trimiți campanii de email relevante pentru abonați în doar câteva click-uri. Comunică mai bine cu abonații și crește vânzările magazinului online chiar acum!


integrari serviciu email marketing ecommerce

Integrare ușoară cu magazinul online

Integrează magazinul online cu NewsMAN pentru a sincroniza datele și a crea campanii de email marketing bazate pe preferințele de cumpărare ale clienților. Indiferent dacă folosești WooCommerce, Magento, PrestaShop sau orice altă platformă, opțiunile noastre de integrare serviciu newsletter pentru magazine online fac procesul simplu. Abonații noi la newsletter vor fi sincronizați automat și adăugați în fluxurile de automatizare.


editor newsletter ecommerce drag drop produse

Import produse din magazin direct în newsletter

Importă produsele din magazinul online direct în newsletter cu un simplu copy/paste de link. Ca să fie și mai rapid, ai opțiunea de a personaliza blocurile eCommerce și astfel faci drag & drop la 1, 2, 3 sau 4 produse deodată. Editorul de newsletter eCommerce îți salvează timp prețios, imaginile, descrierele, prețurile produselor fiind în mod automat încărcate în draft-ul de newsletter. În plus, poți activa automatizări de emailuri relevante pentru abonați.


editor creare newsletter drag drop responsive

Creează newslettere eCommerce cu drag & drop

Creează newslettere eCommerce atractive în câteva click-uri cu editorul nostru drag & drop! Alege dintr-o varietate de blocuri personalizabile și funcții pentru a-ți prezenta produsele și a stimula vânzările. Folosește funcția AB Testing pentru a optimiza conținutul și mări performanță newsletterelor. Maximizează eforturile de email marketing și crește popularitatea brandului cu newslettere frumoase.


ecommerce tracking vanzari magazin online

Monitorizează performanța prin eCommerce tracking

Vrei să afli cât de eficiente sunt companiile de email pentru magazinul online? Activează funcția de eCommerce tracking newsletter și urmărește rezultatele în timp real. Astfel afli performanța fiecărui newsletter și poți optimiza mesajul pentru a crește engagement-ul abonaților. Cu rapoartele detaliate NewsMAN, știi exact câte încasări ai din fiecare campanie și poți ajusta strategia pe viitor.


Trimite emailuri în funcție de preferințele de shopping

Trimite clienților campanii de email eCommerce targetate (triggered emails), declanșate de acțiunilor în newsletter și magazinul online. Activează fluxuri de emailuri automate personalizate: ex. serie welcome emails, loializare, review comandă, follow-up etc. Adaugă un plus de relevanță folosind segmentarea și trimite newslettere în funcție de datele demografice și comportament.

Trimite emailuri automate pentru coșul abandonat

Începe să recuperezi vânzările pierdute și să crești veniturile cu funcția NewsMAN de emailuri automate pentru coșul abandonat. Personalizează mesajele și ofertele de eCommerce pentru a încuraja clienții să finalizeze comanda și să revină la cumpărături. Acest instrument puternic te poate ajuta să atragi clienți noi și să crești loialitatea celor existenți.


modele newsletter ecommerce

Template newsletter eCommerce cu conținut predefinit

Începe rapid cu template-urile noastre predefinite pentru newslettere ecommerce. Alege dintr-o varietate de template-uri: modele generale pentru ecommerce sau mai specifice pentru fashion, cosmetice, mâncare, călătorii etc. Toate template-urile NewsMAN sunt complet personalizabile, astfel încât poți adăuga propriul branding și mesaj corespunzător pentru a se potrivi cu designul magazinului tău.


Ai un magazin online și încă nu știi cum să reușești în lumea competitivă a eCommerce-ului? Înscrie-te astăzi la serviciul de email marketing pentru ecommerce NewsMAN și oferă abonaților o experiență personalizată. Cu interfața noastră prietenoasă, funcțiile avansate și echipa dedicată de suport, vei avea tot ce ai nevoie pentru a reuși în eforturile tale de promovare.