Ecommerce Tracking

Oferă o experiență de shopping mai bună clienților și stimulează creșterea vânzărilor în magazinul online cu ajutorul eCommerce tracking-ului. Află ce pagini au vizualizat, ce produse sau categorii le plac și ce au cumpărat. Folosește aceste date valoroase pentru a le trimite abonaților campanii de e-mail automatizate, la timpul potrivit, în funcție de comportamentul lor de navigare ori de cumpărare.

Se spune că email marketing-ul este top canal din punct de vedere ROI, dar n-o lua ad litteram. Verifică cum stau lucrurile pentru afacerea ta.

Mergi dincolo de vizualizări și click-uri în newsletter. Începe să măsori cât vinzi. Asta e ceea ce contează cu adevărat la final.

Când integrezi magazinul online cu NewsMAN și instalezi codul nostru Javascript Remarketing, începem urmărirea vizualizărilor de pagini, categorii și produse și a comenzilor.

Odată ce strângi mai multe date din eCommerce tracking, le poți utiliza pentru a-ti segmenta abonații sau pentru a automatiza comunicarea cu aceștia.

Odată segmentați, le poți trimite campanii de e-mail mai relevante. Și odată automatizate, poți vedea conversiile în creștere. Și partea cea mai bună e că poți avea grijă și de alte lucruri importante legate de business.

Așadar, ce mai aștepți? Mergi dincolo de newsletter-ul în masă și începe să fii relevant pentru publicul tău cu campanii de email marketing bazate pe comportamentul abonaților.

Ai nevoie de mai multe detalii?Află mai mult despre editorul de newsletter