Newsletter eCommerce, drag & drop produse

Dacă ai un site eCommerce, vei adora această funcție. Folosind editorul de newsletter eCommerce drag & drop, vei putea efectiv să tragi produsele din site direct în newsletter. Economisește timp și creează un newsletter eCommerce în mai puțin de 2 minute.

Cum funcționează ?

Primul pas este să conectezi site-ul eCommerce la platforma de email marketing NewsMAN și să setezi feed-ul de produse. Nu-ți face griji dacă nu ai unul la îndemână. Această funcție va merge chiar și fără un feed de produse (trebuie doar să facem niște magie în culise).

Odată ce configurarea e făcută, vei putea face drag & drop unui bloc predefinit de produse din magazinul online și apoi insera produsele în newsletter cu un simplu copy/paste links. Toate datele produselor vor fi preluate automat de pe site-ul tău.: titlu, descriere, preț, reducere, imagine produs, URL.

Avem grijă chiar și redimensionarea automată a imaginilor și distribuirea pe CDN.

Pentru a fi și mai ușor, suportăm BLOCURI predefinite cu 1, 2, 3, 4 sau mai multe produse, pe care le poți modifica și personaliza în secțiunea Blocuri eCommerce pentru a se potrivi cu culorile de branding ale magazinului online.

Ești gata să încerci NewsMAN?

Mergi mai departe și încearcă NewsMAN acum. Ai la dispoziție toate funcțiile noastre de email marketing, inclusiv automatizările, editorul de newsletter eCommerce drag & drop, o galerie vastă de modele de email, formulare de înscriere, generator de pop-ups și altele. Migrezi de la un concurent? Îți importăm gratuit modelele de newsletter și toate datele.Află mai mult despre editorul de newsletter