Landing page conectat la campaniile de email marketing

Crește-ți rata de conversie conectând campaniile de email marketing la landing pages relevante.

E mai ușor ca oricând să creezi un landing page pe care să-l integrezi rapid în site, cu ajutorul editorului drag & drop și a funcțiilor oferite de NewsMAN.

Un landing page este o pagină separată pe website, care are un scop clar definit pentru o campanie de marketing: colectarea datelor clienților, descărcarea unei resurse gratuite, înregistrarea la un eveniment etc.

Crearea unui landing page din contul NewsMAN are numeroase avantaje: integrarea fără intermediari între site și platforma de email marketing, colectarea datelor direct în segmente pe care le poți folosi în campanii de email, conectarea la automatizări care cresc șansele să obții conversii, accesul facil la funcții complexe și integrarea rapidă în site doar prin copierea unui cod.

Pentru a crea un landing page conectat la automatizări de email marketing din contul tău, urmează pașii de mai jos:

Vizitatorii care ajung pe landing page și completează formularul pot fi salvați în lista din contul NewsMAN sau direct într-un document. Sfatul nostru este să creezi un segment separat în listă pentru fiecare landing page și să salvezi contactele noi acolo, pentru a crea mai ușor campanii de email relevante și personalizate.