Creează un website profesionist, integrat cu campaniile de email

Construiește în câțiva pași un website de promovare responsive, cu un design profesionist, conectat la campanii și automatizări de email marketing.

Nu ai nevoie de experiență de design sau programare pentru a crea un website din contul NewsMAN. Poți porni de la zero sau alege din galeria de modele de website. Folosește editorul drag & drop pentru a adăuga ușor diferite tipuri de conținut și a le aranja cum dorești în layout, cu câteva clickuri.

Adaugă oricâte pagini dorești în meniul website-ului, vizibil în partea stângă a editorului. În partea dreaptă, ai toate opțiunile de personalizare a paginilor, așa cum se vede în imaginea de mai jos.

Fiecare element poate fi personalizat: lățime, culori, fonturi, imagini de fundal etc. Formularele pot fi și ele editate pentru a adăuga noi câmpuri, a introduce linkuri de termeni și condiții sau chiar pentru a pune întrebări vizitatorilor. Totul poate fi pe cât de simplu sau complex dorești.

De asemenea, poți adăuga, modifica și salva anumite rânduri, astfel încât ele să se repete automat pe fiecare pagină a website-ului.

Interfața de editare îți permite introducerea de coduri de analytics și alte coduri custom: CSS, Java, HTML etc.

Mai mult, poți adăuga codul de remarketing NewsMAN. Astfel, pe lângă ușurința cu care creezi website-ul, ai avantajul că este conectat direct la campaniile și automatizările de email marketing, iar procesul de promovare a produselor, a convertirii vizitatorilor și a măsurării rezultatelor este eficientizat.

Ai la dispoziție și un buton prin care poți previzualiza pagina și verifica dacă se afișează corect atât pe desktop, cât și pe mobil.

Website-ul poate fi publicat pe domeniul dorit de tine, ca pagină principală sau ca pagină separată, cu identificatorul URL indicat în momentul publicării.

Pentru a-ți face munca mai ușoară, am creat și funcții de duplicare a website-ului, precum și de import/export.

Creează un cont NewsMAN și vezi cât de ușor este să ai un website profesionist, care te ajută să-ți îndeplinești obiectivele de marketing. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a te ajuta și a clarifica orice nelămuriri.

Ești gata să încerci NewsMAN?

Pachetul gratuit include acces la cele mai importante funcții de email marketing, inclusiv editorul de newsletter drag & drop, automatizări, landing pages și multe altele. Înregistrează-te în câteva secunde. Nu este nevoie de card de credit.