Automatizări email-uri eCommerce

Campanii de e-mail automatizate bazate pe acțiunea contactelor tale - o funcție indispensabilă pentru magazinul online. Convertește mai mulți vizitatori în clienți cu ajutorul e-mail-urilor automate eCommerce.

Primul lucru de care ai nevoie pentru a începe o automatizare de e-mail eCommerce este să te asiguri ca magazinul tău e integrat cu NewsMAN.

Odată ce magazinul este integrat cu platforma noastră de email marketing, poți configura campanii de email automate care îți vor crește vânzările.

Cele mai frecvente automatizări de e-mail-uri eCommerce sunt următoarele:

Poți pune tag ori segmenta clienții în funcție de categoriile sau produsele vizualizate ori cumpărate.

Setarea e-mail-urilor automate în magazinul online e ușor configurat în NewsMAN.

Alege un trigger:

  • adăugare în coș pentru coș abandonat;
  • comandă plătită pentru review produs;
  • vizualizare pagină produs sau categorie.

Alege un model de email (template) - avem câteva exemple în galerie. Și pur și simplu TRAGE un bloc de produse eCommerce în template-ul de newsletter.

Setează un timp de așteptare de la evenimentul din trigger (recomandăm între 1 și 3 ore) și asigură-te că pui condiția: cart.products > 0. Și asta e tot.

NewsMAN se integrează cu toate marile platforme eCommerce de tip open-source, precum: WooCommerce, Magento, Shopify, PrestaShop şi OpenCart și alte platforme Saas eCommerce custom precum: MerchantPro, GoMag, ContentSpeed, Extended, Blugento, TeamShare etc.

Integrarea funcționează chiar și fără niciun plugin, doar prin adăugarea codului nostru Javascript Remarketing și utilizarea Google Enhanced Ecommerce via dataLayer.

Ai nevoie de mai multe detalii?



Află mai mult despre editorul de newsletter