Noi email templates, pop-ups, banners pentru campania de Paște

de Florina Coca Marketing > Paște
campanii email marketing Paste template newsletter pop-ups banners

Sărbătoarea Paștelui e momentul perfect pentru a fi mai aproape de clienții tăi și a le oferi cele mai bune idei de cadouri pentru cei dragi. Pentru a te ajuta să comunici mai ușor ofertele pascale abonaților, am lansat în platforma NewsMAN noi resurse de conținut pentru campaniile de email de Paște: 8 templates newsletter, 5 pop-ups layouts și 5 bannere editabile.

Descoperă acum noile modele cu tematică pascală și creează mai rapid campanii creative pentru publicul tău!

8 noi templates de email newsletter pentru Paște

templates email newsletter Paste

Găsești 8 noi modele de template newsletter pentru Paște în galeria de email templates de pe site sau în contul NewsMAN. Le poți încerca chiar și fără să ai un cont pe newsman.ro sau fără să fii logat, accesând linkul anterior. Pentru a lista noile modele de email cu tematică pascală, caută după tag “paste”. Apoi selectează “Încarcă în editor” pentru a le edita fără cont.

Alternativ, poți face click pe imaginea de mai jos pentru a încerca modelul de newsletter pascal de mai jos, fără să fii logat:

editor newsletter Paste

Dacă ai cont NewsMAN, mergi la Newslettere > Galerie Template-uri și filtrează după unul dintre tag-urile: paste, pasti, easter. Vei găsi 16 template-uri pentru campaniile de email de Paște. Primele 8 listate sunt cele noi.

Alege un model de newsletter și personalizează-l pentru a se potrivit cu strategia ta de branding și marketing. Iar dacă ai nevoie de idei de subiecte de email atractive, citește și articolul despre cum să scrii titluri de newslettere de Paște care atrag abonații.

Galerie modele noi de email newsletter pentru Paște

5 noi pop-ups de abonare pentru Paște

pop-ups abonare Paste

În afară de noile templates newsletter, am lansat și 5 noi modele de pop-ups de abonare pentru campania de Paște. Le găsești în contul NewsMAN, în secțiunea Formulare > Galerie formulare. Folosește filtrul de pe pagină și caută după unul dintre tag-urile paste, pasti, easter.

Galerie pop-ups de abonare newsletter pentru Paște

5 noi bannere pentru newsletterele de Paște

Iar dacă ai nevoie să creezi un newsletter rapid pentru campania de Paște și nu-ți permiți un designer, poți apela de asemenea la cele mai recente modele de bannere editabile din platforma NewsMAN. Le poți selecta direct din editorul de newsletter drag & drop NewsMAN.

Le găsești în editor, în secțiunea Rânduri > Bannere editabile.

Galerie bannere newsletter Paște

Creează un newsletter pentru campania de Paste

Sperăm să îți fie de folos noile resurse pentru campaniile de email cu ocazia Sărbătorii Paștelui și te invităm să creezi newslettere tematice deosebite pentru abonații tăi.

Click pe butonul de mai jos pentru a te loga în platforma NewsMAN sau a crea un cont nou gratuit:


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile

Postat în Paște, 0 comentarii