Campanii de SMS în masă

Trimiterea campaniilor de SMS marketing rămâne una dintre cele mai bune opțiuni pentru a interacționa cu clienții tăi. Campaniile de SMS au unul dintre cele mai mari efecte din punct de vedere al ratei de deschidere și al celei conversie.

Am integrat în platforma de email marketing NewsMAN unul dintre cei mai buni furnizori de SMS-uri din UE permitându-ți astfel să te adresezi clienților tăi și prin campanii de SMS, foarte rapid, în toate rețelele de telecomunicații.

Lista de contacte SMS are același look & feel ca și lista de abonați la newsletter.

Ai aceleași funcționalități precum la campaniile de email, dar pentru SMS-uri: import / segmente / planificare / rapoarte / formulare și automatizări.

Campaniile de SMS în masă trimise cu noi sunt foarte rapide, au prețul în funcție de volumul trimis (astfel că poți importa câte numere de telefon dorești) și folosesc exclusiv rutare Premium.

Avem conexiune directă cu toți furnizorii majori de telecomunicații din UE și cu mulți parteneri din lume.

Mergi dincolo de campaniile de email marketing și încearcă și campaniile SMS. Combină-le pe amândouă pentru un impact maxim asupra vânzărilor afacerii tale.

Expeditor personalizat SMS

În mod implicit, mesajele SMS sunt trimise din numere scurte (de exemplu: 1889). Poți alege însă să aplici pentru expeditor personalizat de SMS, înregistrând o etichetă text (LABEL) pentru brandul tău, de până la 11 caractere.

În acest fel, clienții tăi vor primi mesaje de la marca pe care o iubesc.

Viteză de trimitere SMS ultrarapidă

Backend-ul nostru este atât de rapid încât aproape toate contactele tale vor primi mesajul în același timp. De obicei, terminăm de trimis toate campaniile SMS în primul minut, maxim în al doilea.

Poți trimite fie campanii de SMS marketing în scop comercial, fie campanii tranzacționale, cum ar fi confirmarea comenzii sau a statusului de livrare.

Sunt trimise peste 7000 de SMS-uri / minut.

Pentru SMS folosim numai Rute Premium, cu conexiuni de telecomunicații directe și dedicate.

Ai doar 3 pași pentru a ajunge la clientul tău: Tu / Brandul tău: NewsMAN (1) > Furnizorul de telecomunicații (2) > Telefonul clientului (3).

Ai nevoie de mai multe detalii?



Află mai mult despre editorul de newsletter