Formulare de abonare la newsletter fixe

Crește lista de abonați cu formularele fixe NewsMAN de înscriere la newsletter.

Inserează cu ușurință un formular de înscriere la newsletter oriunde în site.

Formularele fixe de abonare la newsletter te ajută să atragi și să colectezi noi abonați și pot fi integrate ușor în postări de blog, pagini din site, fie în anteturi (headers), fie în subsoluri de pagină (footers).

Această funcție îți permite să creezi în NewsMAN un formular de înscriere la newsletter fix, conform cu GDPR și să îl personalizezi după cum dorești pentru a se potrivi identității tale de brand și strategiei de marketing.

Poți include ușor formularul de înscriere la newsletter în orice locație din site, cu un simplu paste al codului scurt HTML corespondent acestuia sau a unui cod de widget (dacă folosești Wordpress).

Dacă ai Wordpress ca platformă de site, vei găsi această opțiune foarte ușor de utilizat.

Tot ce trebuie să faci este să instalezi plugin-ul NewsMAN pentru Wordpress și să lipești codul scurt de widget în site pentru a afișa online formularul fix de abonare la newsletter.

De asemenea, sunt disponibile și alte plugin-uri NewsMAN pentru platforme de site open-source și platforme eCommerce. Poți activa integrarea în doar câteva click-uri și apoi începe să obții noi abonați și să îi sincronizezi în platforma de email marketing.

În cele din urmă, îți poți mări șansele de a obține noi abonați și adăuga un pic de dinamism pe site în același timp, nu numai cu formulare fixe de înscriere la newsletter, ci și cu ferestre pop-up de abonare la newsletter (pop-up-uri modale pentru site).

Află mai mult despre formularele de abonare



Află mai mult despre editorul de newsletter