Editor Newsletter Drag & Drop

Crearea unui newsletter de impact nu a fost niciodată atât de ușoară.

creare newsletter drag drop

Ești la un click distanță de a folosi unul dintre cele mai avansate editoare de newsletter din lume. Cu Editorul de Newsletter Drag & Drop NewsMAN vei petrece mai puțin timp la crearea newsletterelor pentru clienții tăi și vor avea un super look.

Partea bună este că nu trebuie fii designer sau programator ca să îl folosești. Îți punem la dispoziție blocuri predefinite cu imagini, butoane, text, video, produse eCommerce, contoare, GIF-uri animate, stickere, blocuri HTML și rețele sociale pe care le poți glisa pentru a construi conținutul newsletter-ului.

Folosește unul dintre template-urile moderne de newsletter responsive

Creează conținutului email-ului de la zero sau folosește unul dintre modelele noastre de newsletter responsive moderne (avem peste 900 de template-uri de email).


Conectează magazinul online cu platforma de email marketing

Dacă ai un magazin online care e conectat cu platforma de email marketing NewsMAN (și probabil e, din moment ce avem integrări cu o gamă largă de platforme eCommerce ), vei putea să glisezi produsele direct în conținutul newsletter-ului. Preluăm automat din site-ul tău numele produselor, imaginea, descrierea, prețul întreg și cel cu discount și creăm rapid un rând de produse. În loc să petreci 20-30 de minute la crearea unui newsletter eCommerce, acum poți s-o faci în 3-5 minute. Adică RAPID.


Adaugă o notă personală și personalizează conținutul newsletter-ului

Mergi dincolo de newsletter-ele generice plictisitoare și personalizează conținutul pentru a le face mai captivante. Fă clientul să se simtă special! Spune „Salut George”, în loc de „Salut”, apoi ajustează conținutul pentru el. Personalizează numele expeditorului, adresa de e-mail și folosește conținut branduit în newsletter pentru a-l face să-și amintească mai bine de brandul tău.


Refolosește headers, footers și rânduri din newsletter

Nu oferim doar o Galerie de Modele de Newsletter. Oferim și o Galerie de Rânduri, cu conținut gol sau predefinit, în diverse structuri, având texte, imagini, butoane etc pe care le poți edita ușor și apoi salva. Acest lucru înseamnă că poți salva orice parte din newsletter și o poți refolosi la orice viitoare campanie.


Autosave draft newsletter, Anulare acțiuni și Istoric editare

Ai uitat să salvezi? Nicio grijă! O facem automat. Stochează în contul NewsMAN oricâte draft-uri de newsletter dorești. Și în caz că ai greșit ceva, apasă Undo (Anulare). Un click și e rezolvat. De asemenea, poți accesa ușor istoricul de editare.


Newslettere responsive implicit pe toate dispozitivele

De acum înainte, nu trebuie să-ți mai faci griji că newsletter-ul nu va arăta bine pe mobil. Toate newsletter-ele generate cu Editorul de Email Drag & Drop NewsMAN sunt integral responsive și vor arăta bine pe toate dispozitivele: telefoane, tablete, desktop și clienți de email.


Ascunde un anumit conținut din newsletter pe mobil sau desktop

Strategia ta de email marketing poate fi diferită pentru unele campanii. Poate vrei să afișezi un conținut pe computer și să-l ascunzi pe mobil, astfel încât să poți pune alt conținut acolo. Cu NewsMAN, poți face acest lucru și vei obține rezultate mai bune.