Email automat review produse comandate

Recenziile clienților sunt o modalitate puternică de a atrage noi clienți. Utilizând automatizarea e-Commerce a e-mailurilor de review post-cumpărare, transformi clientul în ambasadorul brand-ului tău, iar acesta va atrage mai mulți clienți către magazinul online.

Încurajează clienții să lase o recenzie cu privire la produsele cumpărate și să descrie în același timp experiența lor cu brand-ul tău. Acest lucru îi va ajuta pe alți oameni să ia o decizie de cumpărături educată mai repede.

În consecință, magazinul tău eCommerce va câștiga mai multă încredere, iar încrederea îți va aduce mai multe conversii. Iată pașii de configurare automatizare email review după achiziție:

  • Alege unul dintre template-urile noastre de e-mail recomandate pentru automatizare review despre produsele comandate.
  • Personalizează-l rapid cu editorul de newsletter drag & drop, ușor de utilizat.
  • Produsele cumpărate vor fi importate automat în e-mailul de review cu imagine, descriere, preț. Setează trimiterea la 7 zile de la livrare.
  • Include un link către secțiunea de recenzie produs sau un link de share pe rețelele sociale (Facebook / Twitter / Pinterest / LinkedIN).
  • Poți seta flow-uri diferite pentru review produse comandate, către clienții care sunt înscriși la newsletter și cei care nu sunt.
  • Pentru cei neabonați, adaugă în flow-ul de recenzie produs, încă un email cu invitație la abonare.
  • Activează automatizarea post-achiziție de review produs după cumpărare și lasă clienții să fie ambasadorii brand-ului tău!

Ești gata să încerci NewsMAN?

Pachetul gratuit include acces la cele mai importante funcții de email marketing, inclusiv editorul de newsletter drag & drop, automatizări, landing pages și multe altele. Înregistrează-te în câteva secunde. Nu este nevoie de card de credit.



Află mai mult despre editorul de newsletter