Segmentare eCommerce

Vrei mai multe rezultate pentru magazinul tău online? Începe prin a fi relevant pentru potențialii clienți și cei existenți. Segmentarea e-Commerce îți permite să-i clasifici în grupuri mici de persoane care împărtășesc comportamente și preferințe comune.

Cunoașterea acțiunilor lor te ajută să le trimiteți campanii de e-mail targetate relevante. Experiență mai bună pentru ei, rata de conversie mai bună pentru tine.

Poți integra cu ușurință magazinul online cu platforma de email marketing NewsMAN. Acest lucru înseamnă: sincronizare instantanee pentru abonații tăi, e-Commerce tracking, segmentare avansată și automatizare e-mailuri în funcție de acțiunile lor.

Avem plugin-uri pentru majoritatea platformelor eCommerce open-source, inclusiv:
Magento, PrestaShop, OpenCart şi Woocommerce.

Și avem, de asemenea, integrări cu principalii jucători din eCommerce, platforme Saas personalizate precum:
MerchantPro, Gomag, ContentSpeed, Blugento, VTEX, Extended şi TeamShare.

Chiar dacă nu-ți vezi listată mai sus platforma eCommerce, poți folosi codul nostru javascript tracking, care este compatibil cu Enhanced Analytics prin dataLayer. Află mai multe din următorul link: Remarketing Developer Javascript API.

Ecommerce tracking include:

  • vizualizare pagină;
  • vizualizare categorie;
  • adaugare sau ștergere din coș;
  • cumpărare.

Toate aceste date pot fi utilizate în segmentarea bazei de abonați, personalizarea conținutului de email și în trigger-ele de automatizare.

Ecommerce email marketing cu segmentarea și automatizare este ceea ce are nevoie magazinul tău online pentru a trece la nivelul următor. Începe acum!

Ești gata să încerci NewsMAN?

Pachetul gratuit include acces la cele mai importante funcții de email marketing, inclusiv editorul de newsletter drag & drop, automatizări, landing pages și multe altele. Înregistrează-te în câteva secunde. Nu este nevoie de card de credit.



Află mai mult despre editorul de newsletter