15 noi elemente pentru crearea newsletterelor de sărbători

de Florina Coca Marketing > Email marketing sezonier
email marketing newslettere de sarbatori

Avem un cadou pentru tine! Așa cum te-am obișnuit în fiecare an: la NewsMAN vine moșul mai devreme, ca să ai mai multă vreme, să creezi newslettere de sărbători mai ușor, nu să stai să muncești cu orele de zor!

Acestea fiind spuse, am pregătit pentru tine 15 noi elemente de conținut pentru campaniile festive, care să te ajute să pregătești și să trimiți mai rapid newsletterele de sărbători.

5 noi template newsletters de sărbători 

template newsletter sarbatori craciun

Sperăm că ai apucat să personalizezi mare parte din planul de trimitere newsletter de sărbători, pentru ca acum cu noile template newsletters festive să îl pui în aplicare. Abordarea câștigătoare rămâne tot cea centrată pe beneficiile clienților, numai că îți oferim o mână ajutor pe partea de layout design.

Noile template-uri de newsletter cu tematică de sărbători de iarnă, le găsești în platforma de email marketing NewsMAN, în Galeria de Template-uri, după nume sau tag holiday sau xmas ori christmas.

Sfat: Merge să încerci live editarea de email template, chiar și fără să fii logat. Click pe imaginea de mai jos:

template newsletter sarbatori craciun

Poți proceda la fel cu orice template de newsletter, de la noi de pe site.

Continuăm cu următorul update de conținut, bannerele editabile cu tematică festivă.

5 noi bannere de Crăciun pentru newsletter-ul de sărbători

banner newsletter craciun

Am pregătit 5 noi bannere cu tematică de sărbători pentru a-ți ușura crearea campaniilor de marketing festive. Sunt utile dacă ai nevoie de ceva rapid și nu ai un designer disponibil să te ajute. Doar adaugi procentul de reducere, le personalizezi și asta e tot. Le găsești în editorul de newsletter NewsMAN, în secțiunea Rânduri > Bannere Editabile.

bannere craciun newsletter sarbatori

Și în final, încheiem cu noile modele de formulare de abonare cu tematică de sărbători.

5 noi formulare de abonare cu layout festiv

pop-up festive abonare newsletter

În perioada festivă, potențialii clienți așteaptă noutăți, idei de cadouri și reduceri exclusive.  Pe lângă personalizarea implicită a site-ului, respectiv a categoriilor de produse din promoția de sărbători, o bună practică este și actualizarea corespunzătoare a pop-up-urilor de înscriere la newsletter pe site.

Pentru campania de marketing de sărbători, am creat și 5 noi layout-uri pentru formularele de abonare de tip pop-up, menite să îți ușureze munca, când faci actualizările pe site.

Le găsești în platforma de email marketing, la Setări > Formulare de abonare > Galeria de formulare. Fie cauți după tag xmas sau fie creez un nou pop-up și selectezi categoria Sărbători.

pop-up abonare newsletter sarbatori craciun

Creare newsletter de sărbători cu banner și produse

Cu noile elemente de conținut pentru sărbători, crearea newsletterelor și a campaniilor de email devine mai ușoară și mai rapidă. Iată un scurt video demonstrativ, în care poți vedea cum poți adăuga un banner festiv și produse în newsletter cu editorul drag & drop NewsMAN.

Sperăm să îți fie de ajutor cele 15 noi elemente de conținut pentru campaniile de email marketing sezonier. Încearcă-le chiar acum! Click pe butonul de mai jos pentru a te loga în contul NewsMAN sau a crea un nou cont gratuit.

Dacă ai nevoie de ajutor cu campaniile de email pentru sezonul festiv, nu ezita să ne scrii la info@newsman.ro sau să intri pe live chat și te vom ajuta cu drag. Spor la campanii festive îmbelșugate și clienți mulțumiți!


Comentarii recente

  1. Cichi Ani Felicia 5:52 pm, 27 Apr 2024

    Felicitări!

Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile