Newsman, sponsor Lumea SEO PPC (update)

de Admin Presă

Lumea SEO este un eveniment ce vizeaza nu doar  pe cei din domeniul marketing-ului ci si pe cei ce isi desfasoara activitatea zilnic ajutati fiind de marea industrie a Internetului.

Asociatia Specialistilor in Search Engine Marketing din Romania – http://semro.ro/  a sustinut joi, 25 Aprilie 2013, in Tonka Soul Café, o editie Lumea SEO PPC, dedicata, de aceasta data, industriei turismului.

S-a discutat despre importanta acestui domeniu, despre evolutia ce este imposibil sa nu o observam a comertului online, despre perspectiva serviciilor si a promisiunilor turistice si bineinteles, despre strategiile de marketing online pe care nu trebuie sa le omita specialistii din SEO si PPC.

Radu Marcusu, Catalin Macovei si Ionut Munteanu au fost cei 3 speakeri care au impartasit cu entuziasm din trucurile si ideile lor.

A fost editia cu numarul 71 insa prima avand Newsman ca sponsor principal. Asteptam cu nerabdare si curiozitate si urmatoarea editie din 30 Mai, pentru a afla mai multe despre SEO si tips-uri din mediul online.

Pentrufotografii, puteti accesa pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/NewsmanApp

Sponsor-Newsman


Comentarii recente

  1. Disca Andreea 10:38 am, 24 May 2024

    Multumim Newsman pentru sprijinul acordat !

    • Catalin Constantin 5:19 pm, 24 May 2024

      Multumim si noi de invitatie. Ne vedem la urmatoarele editii.

Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile

Postat în Presă si etichetat , , , , , 2 comentarii