Noi Template-uri de Newsletter, Formulare de Abonare și Bannere pentru Campania de Valentine’s Day

de Florina Coca Marketing > Valentine's Day
Valentines Day Template Newsletter Formulare Bannere

Ai nevoie de mai multă inspirație pentru campania de Valentine’s Day? Avem vești bune! Am lansat noi template-uri cu design tematic pentru Ziua Îndrăgostiților! Găsești în platforma de email marketing NewsMAN câte 5 noi layout-uri pentru Valentine’s Day de template newsletters, formulare de abonare și bannere editabile.

Să vedem rapid cum arată noile resurse de conținut predefinit pentru campaniile de email de Valentine’s Day.

5 Noi Template Newsletters pentru Valentine’s Day 

template newsletter valentines day

Alege din galerie un template newsletter responsive pentru Valentine’s Day și editează-l așa cum dorești, pentru a se potrivi cu brandul tău. Îl modifici ușor, cu drag & drop și poți schimba rapid textul predefinit din model, butoanele, linkurile și imaginile.

Le poți accesa în contul tău NewsMAN, în secțiunea Newsletter > Galerie Template-uri. Folosește filtrul din dreapta și caută după tag: valentine.

Galerie noi template-uri de newsletter pentru Valentine’s Day

5 Noi Templates Formulare Abonare de Valentine’s Day 

pop-up newsletter valentines day

Am lansat 5 noi layout designs de formulare de abonare cu tematică de Valentine’s Day. Le găsești în contul NewsMAN, secțiunea Formulare > Galerie Formulare. Caută după tag valentines și vor fi listate noile pop-up-uri de înscriere la newsletter. 

Galerie noi formulare, pop-ups de abonare newsletter Valentine’s Day

5 Noi Bannere pentru Newsletter de Valentine’s Day 

banner newsletter valentines day editor

În afară de template-urile de formulare și de newsletter cu design predefinit pentru luna iubirii, designerii NewsMAN au creat și 5 noi bannere editabile pentru Valentine’s Day. Le poți folosi ușor în campaniile de email, selectându-le din editorul de newsletter drag & drop: Rânduri > Bannere editabile.

Galerie bannere newsletter pentru Valentine’s Day

Sperăm să îți fie utile noile modele de newsletter, pop-uri și bannere tematice de Valentine’s Day și să te ajute să creezi mai rapid campanii de email marketing de succes!

Accesează contul NewsMAN și încearcă noile template-uri:


Postează un comentariu

*
*

Trimite-ţi gândurile