Newsletter eCommerce, drag & drop produse

Dacă ai un site eCommerce, vei adora această funcție. Folosind editorul de newsletter eCommerce drag & drop, vei putea efectiv să tragi produsele din site direct în newsletter. Economisește timp și creează un newsletter eCommerce în mai puțin de 2 minute.

Creare newsletter magazin online

Primul pas este să conectezi site-ul eCommerce la platforma de email marketing NewsMAN și să setezi feed-ul de produse. Nu-ți face griji dacă nu ai unul la îndemână. Această funcție va merge chiar și fără un feed de produse (trebuie doar să facem niște magie în culise).

Odată ce configurarea e făcută, vei putea face drag & drop unui bloc predefinit de produse din magazinul online și apoi insera produsele în newsletter cu un simplu copy/paste links. Toate datele produselor vor fi preluate automat de pe site-ul tău.: titlu, descriere, preț, reducere, imagine produs, URL.

Avem grijă chiar și redimensionarea automată a imaginilor și distribuirea pe CDN.

Pentru a fi și mai ușor, suportăm BLOCURI predefinite cu 1, 2, 3, 4 sau mai multe produse, pe care le poți modifica și personaliza în secțiunea Blocuri eCommerce pentru a se potrivi cu culorile de branding ale magazinului online.

creare newsletter ecommerce magazin online
adaugare produse newsletter din catalog

Email ecommerce cu produse din catalog

Ai la dispoziție două funcții smart de adăugare produse în newsletter-ul eCommerce. Prima este selectarea din catalogul site-ului. Dacă ai integrat site-ul cu NewsMAN, poți importa orice produs în campaniile de email după nume, ID sau URL în câteva click-uri. Alegi produsele, după care personalizezi rândul și formatul.


adaugare produse newsletter din feed

Email newsletter cu produse dinamice

A doua funcție smart este crearea unui newsletter ecommerce cu produse dinamice. Setezi un feed în cont pentru grup de produse și ulterior poți trimite abonaților o selecție de produse. Ai posibilitatea să filtrezi dintre cele mai noi, cele mai vândute produse, cele vizualizate sau aleatoriu din site.


Ești gata să încerci NewsMAN?

Mergi mai departe și încearcă NewsMAN acum. Ai la dispoziție toate funcțiile noastre de email marketing, inclusiv automatizările, editorul de newsletter eCommerce drag & drop, o galerie vastă de modele de email, formulare de înscriere, generator de pop-ups și altele. Migrezi de la un concurent? Îți importăm gratuit modelele de newsletter și toate datele.



Află mai mult despre editorul de newsletter