Ecommerce Tracking

Oferă o experiență de shopping mai bună clienților și stimulează creșterea vânzărilor în magazinul online cu ajutorul eCommerce tracking-ului. Află ce pagini au vizualizat, ce produse sau categorii le plac și ce au cumpărat. Folosește aceste date valoroase pentru a le trimite abonaților campanii de e-mail automatizate, la timpul potrivit, în funcție de comportamentul lor de navigare ori de cumpărare.

Se spune că email marketing-ul este top canal din punct de vedere ROI, dar n-o lua ad litteram. Verifică cum stau lucrurile pentru afacerea ta.

Mergi dincolo de vizualizări și click-uri în newsletter. Începe să măsori cât vinzi. Asta e ceea ce contează cu adevărat la final.

Când integrezi magazinul online cu NewsMAN și instalezi codul nostru Javascript Remarketing, începem urmărirea vizualizărilor de pagini, categorii și produse și a comenzilor.

Odată ce strângi mai multe date din eCommerce tracking, le poți utiliza pentru a-ti segmenta abonații sau pentru a automatiza comunicarea cu aceștia.

Odată segmentați, le poți trimite campanii de e-mail mai relevante. Și odată automatizate, poți vedea conversiile în creștere. Și partea cea mai bună e că poți avea grijă și de alte lucruri importante legate de business.

Așadar, ce mai aștepți? Mergi dincolo de newsletter-ul în masă și începe să fii relevant pentru publicul tău cu campanii de email marketing bazate pe comportamentul abonaților.

Ai nevoie de mai multe detalii?



Află mai mult despre editorul de newsletter